חשבון X המזוהה עם תנועת פת"ח בראשותו של נשיא הרש"פ מחמוד עבאס, משבח את פיגוע הירי בירושלים שנרצחו בו שישה אזרחים ישראלים: "בוקר טוב מאוד"
בעוד נשיא הרש"פ מחמוד עבאס גינה את פיגוע הירי בירושלים ב-8.9.25, בו נרצחו שישה אזרחים ישראלים, חשבון X המזוהה עם תנועת פת"ח, בראשה עומד עבאס שיבח את הפיגוע.
מחמוד עבאס: מגנים פגיעה באזרחים – פלסטינים וישראלים
בדיווח מטעם סוכנות הידיעות הפלסטינית ופא נמסר כי הנשיאות הפלסטינית פרסמה הודעה בה "הדגישה שוב את התנגדותה ואת גינויה לכל פגיעה באזרחים, פלסטינים וישראלים וזניחת כל סוגי האלימות והטרור, יהיה אשר יהיה מקורם". כמו כן, קבעה הודעת הנשיאות כי "ביטחון ויציבות באזור לא יושגו ללא סיום הכיבוש"
סוכנות הידיעות הפלסטינית דיווחה כי ההודעה מטעם הנשיאות "באה בעקבות מה שקרה היום בירושלים הכבושה" בהתכוונה לפעולת הטרור. זאת בעוד הפעולה בוצעה בשכונת רמות הממוקמת בירושלים המערבית.[1]
חשבון X של "תנועת פת"ח – העמוד הרשמי": הפיגוע – "פעולה הירואית"
בניגוד להודעת עבאס פרסם חשבון ה- X "תנועת פת"ח – העמוד הרשמי" המזוהה עם תנועת פת"ח בראשות מחמוד עבאס, הודעת שבח לפיגוע מטעם תנועת פת"ח. בהודעה נכתב: "תנועת פת"ח מברכת הפעולה ההרואית [שבוצעה] הבוקר בלב העיר ירושלים [קרי, פיגוע הירי ברמות], בהדגישה כי פעולה זו באה בהקשר של תגובה טבעית לפשעי הכיבוש בעזה, בגדה המערבית ובירושלים".
הפוסט,
בחשבון ה-X "תנועת
פת"ח – העמוד הרשמי"[2]

פוסט נוסף בחשבון זה אף כלל תמונה של אחד הנרצחים בצירוף המילים "בוקר טוב מאוד".
פוסט
נוסף באותו חשבון, המציג את גופתו של אחד המחבלים ההרוגים[3]

[1] https://www.wafa.ps, 8.9.2025
[2] https://x.com/fateh_pal65, 8.9.2025
[3] https://x.com/fateh_pal65, 8.9.2025
